Bloggarkiv

torsdag 8 oktober 2015

Kukaan ei halua maailmansotaa ja siksi kokoontuat kansat nyt armeijoineen

HS yrittää myös ymmärtää tapahtumien aaltoilua ja miten  suurvallat Venäjä ja Kiinakin lopulta kertyvät  Lähi-Itään  vastustamaan maailmanrauhaa järisyttävää,  islamilaismaailmasta lähtöisin olevaa  sammumatonta  sodanhalua ja ihmisten karkoittamisia  ja genosidejä,  joista taas on miljoonien pakolaisten   liikehdintä peräisin. Tähän pakolaistulvaan taas ovat  osallisena kaikki  Euroopan maat ja näissä syntyy omat häiriökeskuksensa, joista  halutaan taas syöstä  ihmiset takaisin  alkukohtiinsa, joissa ei ole  asumiskelpoisuutta.  Ilman muuta nyt lähtee tolerantit suurmahdit  liikkeelle.  Pienet  non-tolerantit  maat eivät siedä ihmismassojen  tuloa alueilleen, mutta  eivät  myöskään kykene ratkaisemaan Lähi-Idän sotaa.
Pienten ja suurempienkinmaiten tolerantit yksilöt  joutuvat vielä nontoleranttien painostukseen koettaessaan ratkaista pakolaisten jokapäiväisen  hengissäpysymisen  ongelmia . Tilanne voi olla AKUUTTI ja laueta siten että on paluun mahdollisuus omiin maihin ja sen takia kannattaisi olla kärsivällinen- Saksa on kärsivällisyydestä paras esimerkki nyt.  Vain suurmahtien  oikeusvaltioiden  sotilaallisella avulla voidaan palautaa jotain valtioeläm,ää  lähi-idän kaaokseen, jossa  islamilaiskurlttuuri on menettänyt valtioominaisuuksiaan ja  suuret  aseellsiet joukot ovat omaksuneet anarkistisen invaasion  aatteen oikeusvaltioaatteen sijaan eivätkä arvosta   "viljelijäihmistä",   paikallisvaltioihmistä eivätkä tunnusta  rajoja. ja  rajantakaisten olemassaolo-oikeutta.
Ehkä Lähi-idån sota-alueen  uusjako täytyy tehdä  kansainvälisen pöydän äärellä ja  alustava työ, heimotutkimukset, kielialueitten tutkimusektn jne  vaatii kyllä aika pitkät  selvitykset.  uskonto taa ei sinänsä islamissa ole mikään  valtion rajapyykin tekijä.  ei kristinuskokaan tee  valtion rajapyykkiä.  Juutalaisetkin ovat lähinnä etninen heimo, jolla on ammoisista ajoista asti ollut rajapyykit ja rajakivet  tai merimerkit olemassa. 
http://www.hs.fi/ilta/08102015/a1444270731208

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar